Havtorn produkter säljas i över 20 länder.

Havtornsoljekapslar är en säker växtprodukt

Havtornsolja är till hundra procent en produkt från växtriket. Membrasin havtornsoljekapslar har också ett kapselskal som är växtbaserat och format utan gelatin, vilket innebär att produkten inte innehåller några animaliska ämnen.

Membrasin®-havtornsoljekapselns halt av havtornsolja är 72,5 procent. Förutom den koldioxidextraherade, standardiserade dubbelhavtornsoljan (SBA24) innehåller produkten standardiserade mängder av A- och E-vitamin samt kapselns skalmaterial.

Som förtjockningsmedel  i kapselns växtbaserade skal har majsstärkelse och karragenan använts, glycerol som fuktighetsbevarande medel och dinatriumfosfat som surhetsreglerande medel.

Membrasin®- havtornsoljekapsel är fri från gelatin, jäst, socker, gluten, konstgjorda färgämnen, genmanipulerade ämnen och animaliska ämnen. Kapslarna passar både för veganer, fiskallergiker och glutenintoleranta.

SBA24®-havtornsoljekapslar har funnits till försäljning i 18 år. Under den tiden har det ej rapporterats några biverkningar. Produkten kan användas av både män, kvinnor och barn.