Omega 7Tyrniöljytuotteita myydään yli 20:ssä eri maassa.

  • Tyrnimarjasta valmistettu tyrniöljy vaikuttaa erityisesti kehoamme suojaavien limakalvojen ja ihon hyvinvointiin.

    tyrni öljy
  • Tyrnimarjoissa on ravitsevaa öljyä sekä siemenissä että hedelmälihassa.

    tyrnit

SBA24® Tyrniöljykapseli

Tyrniöljykapseli lanseerattiin Suomessa intensiivisen kehitystyön tuloksena vuonna 1997. Se on kehitetty tieteelliseen tutkimukseen perustuen ylläpitämään limakalvojen ja ihon hyvinvointia. Suomessa se on markkinajohtaja segmentissään. Aromtechin valmistama SBA24®-tyrniöljykapseli on myynnissä yli 20 maassa eri tuotenimillä. Tuotemerkki SBA24® varmistaa sen, että kyseessä on Aromtechin hiilidioksidiuutettu tyrniöljy.

SBA24® on erikoistyrniöljyä, joka ravitsee ja uudistaa limakalvoja ja ihoa. Tyrniöljyn beetakaroteenista kehomme valmistaa A-vitamiinia, joka ylläpitää limakalvojen ja ihon hyvinvointia. Silmien, nenän ja suun limakalvojen, ruokatorven, mahan ja ruuansulatuskanavan limakalvojen sekä virtsateiden ja intiimialueiden limakalvojen hyvinvointiin. Ihon ja solukalvojen rakennusaineiden saanti ravinnosta on tärkeää limakalvojen hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Arvokkaiden Omega-3, -6, -7 ja 9 rasvahappojen lisäksi, tyrniöljy sisältää mm. A vitamiinia betakaroteenista sekä E vitamiinia. A vitamiini ylläpiää limakalvojen ja ihon normaalia toimintaa.

SBA24® tyrniöljykapseli sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Erityisesti silmien, suun ja intiimialueiden kuiville limakalvoille sekä kuivalle ja ikääntyvälle iholle.
Kapselin kuori on kasviperäinen. Kapselit ovat helppokäyttöisiä ja kulkevat mukana myös matkoilla.

Aromtech Oy
Veturitallintie 1
95410
Tornio
Suomi
+358 207 789 020
info@seabuckthornoil.com