Omega 7Tyrniöljytuotteita myydään yli 20:ssä eri maassa.

  • Tyrnimarjasta valmistettu tyrniöljy vaikuttaa erityisesti kehoamme suojaavien limakalvojen ja ihon hyvinvointiin.

    tyrni öljy
  • Tyrnimarjoissa on ravitsevaa öljyä sekä siemenissä että hedelmälihassa.

    tyrnit

Tuotteet

Omega7®-tyrniöljykapselit:
100% SBA24 tyrniöljyä, kapselin kuori on kasviperäinen. Kapselit ovat helppokäyttöisiä ja kulkevat mukana myös matkoilla. Nautitaan kevyen aterian yhteydessä. Annostusohje: 2 kapselia 2 kertaa vuorokaudessa ensimmäisen kuukauden ajan. Aloitusjakson jälkeen 1 kapseli kahdesti päivään.

Nestemäinen Omega7®-tyrniöljy-oliiviöljy:
SBA24-tyrniöljyä täydennettynä oliiviöljyllä. Nestemäisenä annostele pienempiin eriin onnistuu myös. Antaa välittömän voitelevan vaikutuksen suun ja nielun limakalvoille. Voidaan sivellä myös iholle. Annostusohje: 1 teelusikallinen (5 ml) 2 kertaa päivässä aterioinnin yhteydessä. Aloitusjakson jälkeen 1 teelusikallinen (5 ml) päivässä.

Omega7® tyrnivoide:
Monivaikutteinen. Rauhoittaa, kosteuttaa, uudistaa ja vahvistaa kuivaa, herkkää, ärtynyttä, kutisevaa tai rasittunutta ihoa. Sisältää kaksoistyrniöljyn ja tyrnimarjaöljyn lisäksi monia iholle tärkeitä vitamiineja ja tyrnin vaikutuksia tukevia tehoaineita. Omega7 tyrnivoide ei sisällä hajusteita, eikä allergisoivia aineosia kuten parabeeneja. Soveltuu auringonpalvojille, herkkäihoisille ja lapsille sekä ikääntyvälle iholle. Sisältää iholle tärkeitä aineitä:

C-vitamiini (askorbyylipalmitaatti): lisää ihon kosteutta ja toimii antioksidanttina

Panthenol (B5-esiaste): ihon rakennusaine, sitoo kosteutta

Allantoiini rauhoittaa auringon rasittamaa ihoa. Sitoo kosteutta, pitää ihon joustavana ja pehmeänä.

Laadunvalvonta
Omega7®-kaksoistyrniöljyn valmistuksessa noudatetaan ISO 9001- ja ISO 14001-laatusertifikaatteja. Öljyn kapseloinnissa Englannissa ja kapseleiden pakkaamisessa Pietarsaaressa noudatetaan GMP-lääkestandardia.

Aromtech Oy
Veturitallintie 1
95410
Tornio
Suomi
+358 207 789 020
info@seabuckthornoil.com