Omega 7Tyrniöljytuotteita myydään yli 20:ssä eri maassa.

  • Tyrnimarjasta valmistettu tyrniöljy vaikuttaa erityisesti kehoamme suojaavien limakalvojen ja ihon hyvinvointiin.

    tyrni öljy
  • Tyrnimarjoissa on ravitsevaa öljyä sekä siemenissä että hedelmälihassa.

    tyrnit

Tyrniöljystä apua kuiville limakalvoille

Limakalvot ovat tärkeä osa puolustuskykyämme. Ne toimivat kehon ja ympäristön välittäjinä ja ovat siksi keskeisessä roolissa koko kehon hyvinvoinnissa. Taudinaiheuttajat, myrkyt ja allergeenit pääsevät kehoon juuri limakalvojen kautta, ja stressi, ikääntyminen, taudit sekä lääkkeiden sivuvaikutukset kohdistuvat niihin.

Ruoansulatuskanava, hengitystiet, virtsa- ja sukupuolielinten sekä silmän alueen limakalvot kaipaavat vahvistusta. Tyrniöljy sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä limakalvojen normaalille toiminnalle. Tyrniöljyn beetakaroteenista kehomme valmistaa A-vitamiinia, joka ylläpitää limakalvojen normaalia toimintaa.

Tutkimusten mukaan tyrniöljy suojaa vatsan limakalvoa ja suolistoa. Se voi auttaa kemikaaleista ja stressistä johtuviin vatsalaukun ja suoliston vaurioihin. (Lähde: Xing J et al. 2002)

Tyrniöljy on avuksi virtsa- ja sukupuolielinten kuiville ja ärtyneille limakalvoille. Sitä voidaan käyttää limakalvojen kuivuuteen sekä sisäisesti että ulkoisesti. (Lähde: Yang B., Erkkola R. 2006 & Yang B. 2006)

Aromtech Oy
Veturitallintie 1
95410
Tornio
Suomi
+358 207 789 020
info@seabuckthornoil.com